Over mij

Ik ben Marchella Dijkstra en ik woon in Friesland samen met mijn twee kinderen Arwen (4 jaar) en Eowyn (2 jaar).

 

3D je Bolle Buik is ontstaan in Zweden, waar ik van 2015 tot 2021 heb gewoond met mijn toenmalige partner. Ik wilde zelf graag een 3D beeldje maar in mijn eerste zwangerschap had ik bekkeninstabiliteit waardoor ik niet meer kon vliegen en in mijn tweede zwangerschap was COVID-19 aan het pieken. Helaas heb ik dus zelf nooit een beeldje kunnen maken, maar ik vond de technologie en zoiets moois van je zwangerschap zo magisch dat ik besloot zelf aan de slag te gaan in Zweden.

 

Na mijn terugkeer naar Nederland besloot ik het bedrijf voort te zetten omdat ik de afgelopen jaren met zoveel liefde zwangere dames heb geholpen aan een prachtige herinnering. En ik heb het geluk dat ik dit kan doen in mijn geboortestad Leeuwarden!

 

Van de scan afspraak tot het uiteindelijke resultaat, ik maak alles zelf met de hand en besteed enorm veel liefde en tijd aan elk beeldje. Dit doe ik part-time naast mijn werk bij DELA.

 

Ik maak graag kennis met je in mijn studio in aan huis in Menaldum of in Leeuwarden, maar ik kom ook graag in je vertrouwde omgeving scannen.

Wie ben ik