FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Wanneer je graag met ondergoed aan gescand wilt worden dan raad ik aan om huidkleurig ondergoed mee te nemen naar je afspraak.

De scanner die ik gebruik werkt met LED en infrarood technologie die zowel veilig is voor jou als je baby. Ik gebruik een zeer geavanceerde scanner waardoor het maximaal twee minuten duurt voordat je er helemaal op staat. 

De meeste tijd besteden we aan het maken van keuzes voor materiaal en je pose onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Het scannen zelf duurt slechts 2 minuten. In totaal duurt een afspraak ongeveer een uur. 

Nee, het is niet nodig om je te scheren. Het is mogelijk om details naar wens te verwijderen. We bekijken samen je scan zodat je kunt aangeven of je hierin wensen hebt.

Je kunt betalen met pin, contant of per factuur.

Het duurt gemiddeld 10 tot 12 weken voodat je Bolle Buik helemaal af is. Ik hou je tussentijds op de hoogte van de voortgang. Zo krijg je een 3D filmpje van je scan en tussentijds foto`s van het proces.

De scanner die ik gebruik kan in principe alles scannen. Dus ik kan ook borstvoedingsbeeldjes, newborn beeldjes of je auto scannen. Werkelijk alles kan. Mijn liefde ligt bij de Bolle Buiken maar neem contact met mij op als je specifieke wensen hebt.

Dat kan uiteraard! Stuur een mail of app je gegevens naar 3D je Bolle Buik. Je ontvang een factuur en daarna een leuke cadeaubon om te geven.