Hoe maak ik jouw bolle Buik?

Stap 1 – maak een afspraak

 

Je kunt een afspraak boeken in het online boekingssysteem, dan zie je gelijk alle beschikbare dagen en tijden. Ik adviseer  om een afspraak te boeken tussen week 32 en week 36 van je zwangerschap omdat je buik dan mooi bol is. Maar eerder of later kan uiteraard ook, bel gerust voor advies!

Brons 3D Zwangerschapsbeeldje
Bronzen 3D Zwangerschapsbeeldje

Stap 2 – studio of bij je thuis?

 

Ik heb een kleine gezellige studio in Menaldum en Leeuwarden en onder het genot van wat lekkers bekijken we alle mogelijkheden en poses. Dit is de meest lastige stap van het proces omdat er veel keuze is, maar er zijn vele zwangere vrouwen voor jou geweest dus ik ga je helpen de mooiste pose te vinden! 

 

Het is ook mogelijk voor mij om bij je thuis langs te komen voor een Bolle BuikScan. In Leeuwarden en een straal van 35 km eromheen is dit helemaal gratis! Daarbuiten reken ik 21 cent per km.

 

Stap 3 – de Bolle BuikScan

 

Het scannen van je hele lichaam duurt ongeveer 2 minuten. Hierna kijken we samen naar je scan en heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld tepels, navel of andere zaken aan te passen. Voor het mooiste resultaat adviseer ik om zonder onderkleding te starten maar met naadloze, huidskleurige onderkleding krijg je ook een prachtig 3D Zwangerschapsbeeldje.

Jungle
IMG_2268

Stap 4 – gemaakt met liefde

 

Vervolgens ga ik aan de slag met je scan. Je ontvangt je digitale scan van mij voordat ik start met het printen zodat je zeker weet dat je tevreden zal zijn met het eindresultaat. Het kan tot 12-14 weken duren voordat je Bolle Buik helemaal af is.

 

Het is mogelijk om jouw unieke kunstwerk af te halen in de studio of ik verstuur haar per aangetekende & verzekerde post.

In Leeuwarden kom ik je Bolle Buik zwangerschapsbeeldje persoonlijk afleveren!